top of page
The spatial concept

The new exhibition architecture places the exhibits significantly stronger in the visitors' field of perception. In future, wall elements made of black textile material that will be used on several occasions will conceal the visual impact of the hall infrastructure.

 

The dark background emphasises the vehicles in a more exclusive way. The completely new lighting concept creates a uniform illumination mood and concentrates on the exhibits. The new design separates the exhibition areas from the lounge areas in the middle of the hall. It ensures an improved orientation and offers a lot of movement space at the exhibits.

 

The lounges, on the other hand, ensure the necessary discretion during discussions and at the same time improve the quality of stay with their coffee bars.

Foto Auto Zürich
bottom of page